space + vans

finaste leggingsen!
 

whooho

HEJ KOMPISAR! jag trode mitt sommarlov skulle bli helt händelse löst..tills igår kväll då jag fick reda på att Barca kommer till ullevi! ÄLSKA LIVET!
 

Favorit böcker

 

det finns alltid något att fira

Hej kompisar!
fick nyss en sticka i foten! det gjorde ont så tänkte att jag skulle fira med något gott!  Så jag gjorde mig en hallon smoothie, den blev god och smakade hallon.
 

himmelen

 
 
Jag älskar att titta på himmelen! den är så otroligt cool..don't u think?

kicks

 
 
 
 

igår fast typ idag

Hej kompisar!  idag eller igår eftersom klockan är över 12..såg jag ut såhär! (eller en liten stund utav igår)....slappade mest framför TV:n. Sen tog jag mig en joggis turis.Det var jobbigt.
 

f5

 
YEAH! igår satt jag och Julia och grejade lite med "finare texter till menyn" efter ett tag lyckades Julia få upp dem och det blev jätte fint!
 
nu är vi nöjda och glada :D

regn

Nu ska jag sova! alltid lika mysigt när regnet smattrar utanför fönstret?!?! konstigt ord.. sMAtTraR.. aja.
Sov gott kompisar!
 
 

tusenfunderingar

Hej kompisar!
 
Blev jätte nöjd med rubriken! så klurig jag är!
 
det här hade jag och julia en rolig diskussion om idag..det var kul!
 

inspirations bild of the dag

 
 

harry potter maraton

HEJ KOMPISAR! jag och julia är tuffa och har ett "Harry Potter maraton 2" och ser det återstående filmerna... Fast först gick vi till coop och köpte gottigheter (om julia mamma läser det här..vi åt morötter innan). OREO glassen var jätte god. ät den.
 
 

jump

 
gillar ni mina inspirations bilder?
 

när jag inte orkar behöver jag det mest..

HEJ KOMPISAR! typ idag eller kanske igår?!?! så åkte alla coola innebandy spelare på ett coolt läger (konstigt att inte jag kom med!! jag är  juueh cooligast.) iaf så tänkte jag inte deppa för att jag inte blev uttagen till lägret eller vad man nu ska säga.. jag startar mitt egna sommar läger FÖR MIGSJÄLV det ska bli kul. önska mig lycka till.
 
det som står över är vad som ingår i mitt egna sommar läger.. att tacka nej till godsaker vore ju slöseri med liv ^^

Midsommarafton


Idag är det midsommarafton! Kul. Jag är på landet och snart kommer mina kusiner.Det ska bli kul!. Vi ska äta tårta,åka longboard..undra om man kan bada?!?! isåfall ska vi göra det!

HA EN BRA MIDSOMMAR KOMPISAR!!!!

p.s. hade ingen bild på min midsommar så ritade en..



färgat håret

Innan >_<
 
 efter >_<
 
Det är awesome iallafall! Färgade redan förra månaden dock :)

pepp






våra instagramisar

 
Hej kompisar! under midsommar helgen kommer vi inte tillgång till internet...men oroa er inte vi har förberätt med några smarriga tidsinställda. Men om ni vill så kan ni alltid följa oss på instagram där lovar jag att det fylls på med foton! ha en bra midsommar allihopa.

forever alone

 
ÅÅ hej kompisar! vet ni jag älskar det här vädret..det är lixom inte kallt eller varmt soligt eller molningt, alltså perffa! Jag sitter ute mitt på gräsmattan och skriver detta inlägg NICE!
 
nej nu ska jag göra en weheartit sida..pusss sålänge juueh!

Italien

 
en as stor kyrka :o
Nutella, pinnar, och iste på samma gång!
 

glass


HEJ KOMPISAR! Här sitter jag i soffan och lyxar till det!



pärlat


Hej kompisar! nästan hela helgen har regnat bort vilken tur för mig att jag tog med mina pärlor och hade något att syssel sätta mig med..jag skapade min egen FC BARCELONA pärlplatta, det är roligast när man inprovicerar och skapar något ingen annan har gjort tycker jag.blev ganska nöjd.

Italien

Jag har inte bloggåt på ett tag för att jag är i Italien! Har varit här dom sista dagarna, sen torsdags. Kommer hem imorgon och ska blogga som en korv! Det går inte att lägga upp bilder eftesom jag bloggar från telefonen. Vi hörs imorgon boyz!

On the countryside

Hej kompisar! Tänkte bara berätta att jag e på landet, har inget internet (bara på mobilen) uppdaterar när jag kommer hem.

ToraAkaSuperstar

 
 

De flesta känner ju till William Spetz och vet att han är super cool osv. och de flesta vet ju också att han har en super cool kompis som heter Tora..men det som kanske inte alla vet är att Tora också har en youtubekanal -> TORAAKASUPERSTAR där hon lägger upp massa roliga klipp..slutsats...HON ÄR ALLMÄNT COOL!
 

bakat


Hej kompisar! nu har jag städat klart och även bakat havrebollar om nom nom. Jag älskar havrebollar,köper dem alltid i skolans cafëteria men nu är det jueeh sommarlov så då var jag tvungen att baka själv..

swag inspo.



swag på hög nivå!

tidsinställt inlägg (för jag e cool)

HEJ VAKNA KOMPISAR!just nu sover jag, hade tänkt att göra det sådar en timme till men när jag vaknar ska jag göra detta:


(obs. att städa hela huset var min ideé och det e hemligt..vill få massa beröm när päronen kommer hem)

tävlings tips!



NU tycker jag du ska vara med i BATTS tävling!!

länk direkt till tävlingen -> http://batts.blogg.se/2012/june/tavling.html

lycka till DUDES!





boardlife

Ni vet att jag är mega sugen på att även börja åka skatebord, och jag som inte har så mycket för mig på sommrarna skulle behöva en skateboard att sysselsätta mig med. boardlife har en jätte smart grej på sin hemida där man kan bygga ihop en egen bräda. kul och vädigt frästande!

ni vet vad jag menar..



Hej kompisar! Sjukt taggad för sommarlov jueeh! hänger inte rikrigt med i svängarna och har inte riktigt fattat det ännu..VAD SKA JAG HITTA PÅ? ska såklart åka massa longboard,bada och äta glass. Men på alla andra sommarlov har jag gått på minst ett läger..tex. förra året vi just den är tidpunkten var jag på konffa läger i Ottsjö.

Vill lära mig åka skateboard också men har just nu inte pengar att köpa en nån som vet vad man kan köpa billigt?

stockholmis





hej kompisar!När man bor i stockholm (typ iaf) så finns det jueeh inget mer fantasifullt utav våra lärare än att släpa med oss på en ganska onödig utflyckt till stockholmis. Vi fick gå runt själva i stan och vi möttes bara upp två gånger på två ställen för att checka att alla levde, annars fick vi springa runt helt själva och ragga! Det var kul. jag stannade i stan med en flummis till klockan 18:00 då var mina ben trötta!


nu ska jag kolla fotbolls EM! heja sverige..heja spanien (5 barca spelare där juueh!)

älskar att titta på fotboll
tycker det är kul att spela fotboll
spalar du fotboll dåe my? NEJ..


morgon pepp!


true story bro.


utväxten







så här såg jag ut:



Hej kompisar! så här såg jag ut idag när jag skulle åka och fira en liten släcktings 1 års dag i västerås, men med min mammas lokalsinne hittade vi inte dit och hamnade i uppsala långt ifrån kalaset så vi åkte hem igen..tråkigt värre!


ÅH GUD!

Har försökt få min gimp att starta i typ 1-2 veckor nu!? VAD HÄNDER?
Bajs.

Får leva med ett trasigt gimp - säger man så på svenska, eller... skriver.
 Bajs.


Ska göra PRECIS vad jag vill! Ska äta glass, chilla galet och få massa blogginspiration!


on colorez today

HEJ KOMPISAR! var på Catys event idag på colorez, min fina kompis Ida var snäll och följde med mig även fasst hon inte har någon aning om vem caty,keela eller epiicfail är.

Vi stannade inte länge Ida behövde åka hem för hon skulle spela fotbollsmatch och eftersom det var låång kö för att få prata med caty,keela och epiicfail valde vi att gå, MEN DET VAR AWESOME att ha varit i samma lokal som dom jueeh!



älskar tröjan sjukt snygg!


svampbob







Hej kompisar! var med mamma i farsta centrum och köpte skal till hennes nya telefon, det lönade sig att följa med! fick detta fina skalet av min fina mamma!

(nu kan Julia tydligen inte följa med mig till Catys event imorgon, och jag vill jueeh fortfarande gå..men det är sjukt trist att gå själv som ett retard.. )


nationaldagen


HEJ KOMPISAR! hur skönt är det inte med en ledig dag mitt i veckan helt plötsligt?!?! jag firade genom att sova jätte länge och sedan fixa mig en god frukost framör tv:n.

hur firar du nationaldagen?


awesome!



ouff..det blir awesome!! så på fredag kommer jag hem med en ny t-shirt (förhoppningsvis!)

UPDATE: Julia följer såklart med!

UPDATE 2: nej jag kan inte stava till helgen..och helg för mig är efter skolan på fredagar! :D


dagens outfit




me gusta! tú gusta?


ny frissyr

Det är sällan jag byter frissyr, ända sen jag upptäckte plattången har jag typ alltid hafft platt hår. Det vill säga i 3 år typ..men nu är det dags igen...I found my new hairstyle! och det bästa av allt den går snabbare att fixa på morgonen än att platta hela håret. så jag vinner tid till att sova, woohoo!!



ser nästan ut som små dreads..


swag



YES!..haha..


dagens youtube

hej coola människor! jag har kommit på en fet idé! dagens youtube klipp! när jag hittar något bra/roligt/awesome klipp på youtube kanske jag lägger ut de här på bloggen i den nya kategorin "dagens youtube". Här kommer första..valde den här för att den är sååå sann!


hehe..vad tyckte du? ganska sann va?


städat och fint!

Hej kompisar! nu är mitt rum städat och snyggt och den där högen med massa kläder är puts väck!






Lite pics från mitt rum..nu när det är städat och fint!


stök..

mitt rum är i behov utav hjälp. enough said.


för att göra jobbet roligare = FUNS NYA ALBUM


3 saker den tredje

God morgon kompisar! här kommer tre saker om mig..


Den här söndagen blir att städa och göra klart e sista läxorna.(och möjligt lite till)




natt-inspo.



god natt amigos


tipps!

hej kompisar! har du också fastnat framför tv:n en sån här regning dag? (eller är det sol hos dig?) och du är i behov utav en bra film så kan jag ha din lösning.

Det här är en udda och mycket rolig film om ett gäng rävar och andra jur som lever sitt liv under jorden och många roliga saker händer dom! defenetivt sevärd! GÅR IDAG KL. 19:35 på canal+ first.


new in

Hej kompisar! vilket piss väder vi har nu! ussch!! har iallafall trottsat regnet och varit på stan med mamma och shoppat skor..


Dom här ska jag ha när jag åker longboard, billiga och snygga så man slipper vara rädd att dom slits ut.




humör fick mig på humör

YAAAY! Mitt linne har kommit med massor av stickers och en tabettask, tack hollywood.se!


nu blir det film ska se huvudjägarna. Ha en bra fredags kväll kompisar!


one foot - fun

 







MIN favvo låt just nu!


korkskruvar



HEJ KOMPISAR! imorse när jag plattade håret lekte jag lite och hittade ett jätte fint sätt att göra små korkskruvslockar på, följ instruktionerna över och få lika fina lockar som jag har på bilden! he..he.he..Något jag defenetivt ska ha på skolavslutningen med en skorta och ett par knästrumpor.


RSS 2.0